fbpx

Boot verkoop Nieuws

Snel je boot verkopen

Snel je boot verkopen

Snel je boot verkopen?

Je hebt er lang over na moeten denken, maar de knoop is doorgehakt en nu wil je stappen zetten. Jouw boot gaat de verkoop in, maar hoe kun je nu snel je boot verkopen? In deze blog lees je over de drie manieren om je boot te verkopen, geven we je tips over hoe je het beste jouw boot te koop kunt aanbieden en verklappen we de snelste manier om jouw boot te verkopen. Wist je al dat je bij ons binnen 1 minuut je boot kunt aanmelden, waarna je binnen 24 uur een goed en eerlijk bod krijgt? Sneller je boot verkopen bestaat niet! 

Boot verkopen: hoe werkt dat eigenlijk?

Na lang dubben ben je er klaar voor. Je wilt je boot verkopen, maar hoe werkt dat eigenlijk? Kort gezegd heb je drie opties bij het verkopen van je boot: je gaat zelf aan de slag met advertenties, je besteedt de verkoop uit aan een jachtmakelaar of je verkoopt je boot voor een goede prijs aan een opkoper. Al deze drie opties kennen voordelen, maar ook zeker nadelen. We hebben ze alvast voor je op een rijtje gezet, zodat jij gemakkelijk kunt bepalen welke manier van boot verkopen bij jou past. 

Zelf aan de slag met de verkoop

Je kunt ervoor kiezen om zelf je boot op de markt te brengen. Je maakt wat foto’s, zet ze met een tekstje op Marktplaats en de geïnteresseerden melden zich in grote getalen. Of toch niet? Bij het zelf aanbieden van je boot komt veel kijken als je er het maximale uit wilt halen:

 • Onderhoud en reparaties moeten uitgevoerd zijn
 • De boot moet grondig schoongemaakt worden en goed opgeruimd zijn
 • Het maken van goede foto’s is een behoorlijke uitdaging
 • Je moet een flinke portie geduld hebben voordat je de juiste koper gevonden hebt
 • Er kunnen veel bezichtigingen nodig zijn, die je moet faciliteren
 • Ook zul je veel vragen krijgen, dus zorg ervoor dat je goed bereikbaar bent
 • Ondertussen ben je zelf nog verantwoordelijk voor liggeld en onderhoud
 • Koper gevonden? Dan moet je goed kunnen onderhandelen om de deal te sluiten

Zelf je boot verkopen is een hele klus waar niet iedereen op zit te wachten. Daarnaast is het een tijdrovend proces, wat niet erg geschikt is als je snel je boot wilt verkopen. Gelukkig zijn er alternatieve mogelijkheden! 

Verkoop uitbesteden aan een jachtmakelaar

Wellicht heb je hier ook al eens over nagedacht: de verkoop uitbesteden aan een jachtmakelaar. Een jachtmakelaar neemt het hele proces van de verkoop voor je uit handen, wat je vooral veel tijd scheelt. Maar hier staat wel iets tegenover. Het nadeel van een jachtmakelaar is dat hij een deel van de opbrengst zelf houdt. Je krijgt dus een lagere prijs dan wanneer je hem zelf zou verkopen en over de snelheid van de verkoop krijg je geen garantie. Ook geen ideale optie dus, als je snel je boot wilt verkopen.  

Snel, veilig en voor een goede prijs je boot verkopen

Het klinkt als een droom, maar het is toch echt mogelijk: snel, veilig en voor een goede prijs je boot verkopen. Bij ContantGeldVoorJeBoot.nl kopen we zelf boten in, waardoor je niet lang hoeft te wachten op de juiste koper. Geen gedoe met adverteren, het beantwoorden van vragen en het faciliteren van oneindig veel bezichtigingen. Daarnaast accepteren wij jouw boot zoals ‘ie is. Na afronding van de verkoop ben je niet meer aansprakelijk voor eventuele gebreken. Wel zo fijn natuurlijk. Als jij snel van je boot af wilt, ben je hier aan het juiste adres. 

Tips om je boot te verkopen

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we wat er komt kijken bij de verkoop van je boot. Daarom delen we graag onze tips om snel van jouw boot af te komen!

 1. Noteer alle kenmerken van de boot
 2. Maak scherpe foto’s 
 3. Meld hem aan bij ons en ontvang binnen 24 uur een serieus bod!
 4. Zelf verkopen? Weet dat het een tijdrovende klus is

De snelste manier om je boot te verkopen

Binnen één minuut kun je je boot aanbieden op onze website en binnen 24 uur doen we jou een goed en serieus bod. Ga je hier akkoord mee? Binnen 5 werkdagen komen we langs om te bekijken, te kopen en op te halen. Dus heb jij de knoop doorgehakt en wil je van je boot af? En wil je dat op een snelle, veilige manier doen voor een goede prijs? Bied je boot aan bij ContantGeldVoorJeBoot.nl!