fbpx
boot verkopen

Veilig je boot verkopen voor een goede prijs?

Oude boot verkopen

Je hebt er jarenlang plezier van gehad, je hebt er altijd goed op gepast en ze is nog in goede staat. Toch wordt het voor jou tijd om je oude boot te verkopen, wat de reden ook moge zijn. Je zoekt iets met meer ruimte, of juist minder, je gebruikt je boot niet meer vaak genoeg of hebt besloten te stoppen met varen. Door al die dierbare herinneringen kan het lastig zijn om jouw boot te verkopen. Wij helpen je graag!

Heb jij een oude boot te koop?

Aan een oudere boot zitten veel herinneringen. Om lang plezier te kunnen hebben van een boot, is het ook erg belangrijk om altijd goed en tijdig onderhoud te plegen. Een boot is namelijk net als een mens, als we ouder worden gaan dingen niet altijd meer even soepel. Toch kun je er veel aan doen om een oude boot in topconditie te laten blijven. Heb jij met liefde op jouw boot gepast, maar wil je hem nu toch verkopen? Je krijgt snel een goede en eerlijke prijs voor jouw boot als je besluit hem aan te bieden aan ContantGeldVoorjeBoot.nl.

Onze werkwijze

ContantGeldVoorjeBoot.nl heeft jarenlange ervaring met het kopen van boten. Daarom kunnen we jou in 3 simpele stappen van je boot én je zorgen afhelpen. Dat klinkt niet moeilijk, en dat is het ook niet! 

Stap 1. Bied je boot aan

Via ons inschrijfformulier kun je binnen 1 minuut gratis jouw boot bij ons aanbieden. Het enige wat je hoeft te doen is foto’s toevoegen en informatie invullen zoals het merk, type boot, afmetingen en opties. Zo kunnen wij goed inschatten wat jij te koop aanbiedt. Vervolgens kun je bij ons snel een antwoord verwachten! 

Stap 2. Krijg een bod

Bij ons hoef je niet lang te wachten tot een koper zich aanmeldt en hoef je ook niet te betalen om in contact te komen met potentiële kopers. Binnen 24 uur krijg je van ons namelijk een bod. Zo weet je wat je van ons kunt verwachten en ben je snel van alle overige kosten als liggeld en verzekeringen af. 

Stap 3. Kijken, kopen, betalen en ophalen

Ga je akkoord met ons bod? Dan is de koop zo beklonken. We maken een afspraak met je om de boot te bekijken. Voldoet deze aan de beschrijving die je hebt opgegeven? Dan sluiten we een koopovereenkomst en kunnen we direct de boot betalen, contant of via bankoverschrijving. Daarna nemen we de boot mee, of halen we hem op op een moment dat het jou uitkomt. 

Oude boot wegbrengen of laten ophalen?

Als je je boot wilt verkopen, krijg je ook te maken met de vraag of je de boot gaat wegbrengen of laat ophalen. Bij ContantGeldVoorjeBoot.nl ontzorgen we je graag, daarom bieden wij landelijk een gratis ophaalservice aan als je besluit je boot aan ons te verkopen. Wel zo makkelijk, toch?

Verkoop nu jouw boot!

Wil je meer weten over het verkopen van je boot? In onze blog lees je alles over het razendsnel verkopen van je boot. Of je nu je oudere boot wilt verkopen vanuit Amsterdam, Rotterdam, Zeeland of Friesland, ContantGeldVoorjeBoot.nl is landelijk actief en kan dus overal komen om jouw boot te kopen. Lees meer over onze werkwijze of meld nu binnen één minuut jouw boot aan!

verkoop je boot met contract

Meld je boot binnen 1 minuut aan

Wij kunnen met afmetingen, eigenschappen, foto’s, aanvullende informatie en onze kennis van de markt snel een mooi bod doen.

snel geld voor je boot

Binnen 24 uur een eerlijk bod

Lang wachten op een antwoord hoeft niet. Wij zorgen binnen 24 uur voor een serieus bod. We doen je een gratis voorstel.

betrouwbare boot inkoper

Bezichtigen en ondertekenen

Daarna komen we persoonlijk bij de klant langs voor een bezichtiging en eventuele overdracht. Daar betaal je niks extra voor.

5 onderscheidende kenmerken om ons je zaken te laten regelen