fbpx

Boot verkoop Nieuws

Mooie vaarroutes 2022

Of je nou op vakantie gaat met de boot of een korte route aflegt, er zijn genoeg leuke vaarroutes te ontdekken. Wij zetten enkele leuke aanbevelingen van vaarroutes in 2021 op een rijtje! 

 

Vaarroutes

Mooie vaarroutes door Nederland

We gaan weer een mooi vaarseizoen tegemoet, daar gaan we vanuit!  In ons land zijn genoeg prachtige vaarroutes, zowel in korte als lange afstanden. Wij zetten enkele aanraders van mooie vaarroutes op een rijtje. 

Route Flevoland/Overijssel 

Vaar met je boot door het prachtige ingepolderde Flevoland. Kies bijvoorbeeld als startpunt voor Almere-Haven en vaar langs Spakenburg, Zeewolde en Elburg. Vervolgens kunt je er ook nog voor kiezen om vanaf het Ketelmeer naar Kampen te varen. Een prachtige route waarin je ook nog eens meerdere provincies doorkruist. Wil je nog verder varen, dan kun je zelfs vanaf Kampen nog verder Overijssel in. Zo kom je al gauw uit in Zwolle. Om een rondje te voltooien, zou je via Hasselt, Zwartsluis, Genemuiden en het Zwarte Meer terug kunnen varen naar het Ketelmeer. 

Elfstedentocht varen 

Mocht je houden van een mooi avontuur, dan is de Elfstedentocht een prachtige route om te varen. In een kleine twee weken kun je met je boot de route van de Friese Elfstedentocht afleggen. De route brengt je langs alle Friese elf steden. Uiteraard kun je de reis zo lang maken als u zelf wil, door aan te meren op je favoriete plaatsen. Het startpunt kun je ook zelf kiezen! 

Vaarroutes

Vaarroute Limburg 

Wil je graag te varen in het zuiden van het land, dan kun je een mooie vaarroute uitstippelen in Limburg. In onze zuidelijkste provincie zijn talrijke leuke steden en dorpen te bezoeken. Tel daarbij op het mooie landschap en de invloeden van de Duitse en Belgische cultuur en je waant je in een prachtige wereld. Je kunt van Noord- naar Zuid-Limburg varen. Je komt dan langs plaatsen als Cuijk, Venlo, Roermond, Sittard en Maastricht. Echter is het natuurlijk ook mogelijk om een kortere route uit te stippelen. Zo is de route van Roermond tot Maastricht op zichzelf al een prachtige route waarbij je mooie plaatsen passeert. Leg bijvoorbeeld aan in Maastricht en verken het mooie centrum. Waar je ook van houdt, in Maastricht kan het allemaal!

Boot verkopen 

Wil je je boot verkopen? Wij kopen graag je boot. Vul het formulier in op onze website, en ontvang binnen 24 uur een bod!