NL | DE | EN

Klantenreacties

Elders mijn droomboot gevonden dus snelle verkoop mijn zijde was gewenst!

Ik had elders mijn droomboot (een prachtige kotter) gevonden en om mijn slag te slaan moest ik snel mijn eigen boot verkopen. Van het aanbieden van mijn boot op de website van ContantGeldVoorJeBoot.nl tot een bezichtiging en akkoord voor aankoop van mijn motorkruiser zat nog geen 4 dagen tijd. Kort samengevat is de werkwijze van ContantGeldVoorJeBoot.nl snel, zakelijk en correct! J. van Vossen, Roermond

Binnen één week onze boot verkocht.

Na 4 jaar vakantie met de boot wilden we dit jaar gewoon weer met de caravan. We kregen onze boot niet verkocht en kunnen geen boot èn caravan betalen. Gelukkig kwam ik op jullie website en konden we na 5 dagen eindelijk een nieuwe caravan kopen. R. Hartman, Giethoorn.

Geen zin in particuliere verkoop.

Ik had geen tijd en zin om mijn boot te verkopen via de particuliere markt. Je treft dan vele kijkers, proefvaarders, mensen met inruil, etc. Via Google.nl kwam ik terecht bij Contantgeldvoorjeboot.nl en zij boden mij binnen slechts enkele uren en acceptabele prijs. De aanpak van Contantgeldvoorjeboot.nl is snel en zakelijk, precies wat ik zocht! F. Hotag, Kapellen (België)

Wegens emigratie wilden wij snel onze sloep verkopen.

Nette benadering en correcte afhandeling! Door omstandigheden moesten wij snel onze sloep verkopen en omdat het midden winter was hadden wij geen zin in particuliere verkoop. Verkoop van onze sloep was aan ContantGeldVoorJeBoot.nl binnen 3 werkdagen geregeld, dus een absolute aanrader! Fam. Guiljam, Terneuzen.

Mooie prijs gekregen voor mijn boot!

Niet gedacht dat ik mijn boot zo makkelijk zou kunnen verkopen via internet. Plaatsen van de boot was makkelijk en ik had na 3 uurtjes wachten al een mooie prijs gekregen. B. van Dijk, Heerenveen

Hartelijk dank voor de fantastische service!

ContantGeldVoorJeBoot.nl bedankt! Wat een super service, alles binnen een week tip top geregeld. We hebben deze zomer al wat mooie tochtjes kunnen maken met onze nieuwe boot. Mochten wie die ooit kwijt willen dan komen we zeker weer langs. J. de Rooij, Den Helder

2 jaar verkoop via de jachtmakelaar geprobeerd, uiteindelijk zelf de boot verkocht!

Ik heb de boot 2 jaar lang te koop gehad bij een grote jachtmakelaar maar helaas zonder resultaat. 2 jaar wel het liggeld, verzekeringspremie, e.d. moeten betalen maar geen verkoop. Uiteindelijk ben ik via het internet terecht gekomen bij Contantgeldvoorjeboot.nl en een deal was snel beklonken. Helaas niet de prijs die ik voor ogen had maar wel de zekerheid van verkoop. Bedankt voor de snelle service. A.Malta, Breda. 

Helaas wegens tijdsgebrek de boot moeten verkopen!

Vanwege opgroeiende kinderen met een druk sociaal leven en een drukke baan hebben wij voorlopig afscheid genomen van het varen. Omdat de boot op circa een uur rijden van ons huis vandaan lag hebben wij besloten op een snelle manier onze boot te willen verkopen. Eén telefoontje naar Contantgeldvoorjeboot.nl en een week later was de deal rond. Wij wensen jullie succes met de verkoop en bedankt voor de afhandeling. R. Karsenbarg, Valburg.

Al 11 jaar tevreden klanten

Al meer dan 11 jaar lang kopen wij boten van mensen die snel een goede prijs voor hun boot willen. Bekijk hier wat zij van onze service en kwaliteit vinden.

Tip een boot actie!

Weet je een motorkruiser, speedboot, sportboot, sportcruiser, sloep, rubberboot of een visconsole te koop staan?

Geef het door en ontvang bij een succesvolle tip €100,-.

Tip een boot, ontvang €100,-

Delen met je vrienden

7