fbpx

Veilig je boot verkopen voor een goede prijs?

Jachtmakelaar Zuidwest Friesland

Ben je op zoek naar een jachtmakelaar in Zuidwest-Friesland om je boot via te laten verkopen? In ruil voor een commissie of courtage, vaak een percentage van de verkoopopbrengst, neemt een jachtmakelaar het volledige verkoopproces uit handen.

Dus ga jij je boot verkopen en ben je op zoek naar een jachtmakelaar in Zuidwest-Friesland? Omdat je er woont, of omdat je boot er ligt en je er niet elke keer heen wilt reizen voor een proefvaart? Ook zonder jachtmakelaar kun je in Súdwest Fryslân gemakkelijk en snel jouw boot verkopen. Meld jouw boot binnen één minuut aan en ontvang binnen 24 uur een goed en serieus bod!

Boot verkopen met een jachtmakelaar?

Wil jij je boot verkopen met en jachtmakelaar, omdat je zelf niet de tijd of kennis hebt om je boot goed te verkopen? Het inschakelen van een jachtmakelaar brengt je veel gemak en comfort, maar er zijn ook vaak hoge kosten en andere nadelen aan verbonden. Je kunt je boot ook verkopen aan een opkoper, zo hoef je niet met een jachtmakelaar in zee te gaan en je ook niet te begeven op Marktplaats om zo jouw boot verkocht te krijgen. Dit scheelt veel geld, tijd en frustraties. Gewoon snel, veilig en voor een goede prijs je boot verkopen aan een opkoper in Zuidwest-Friesland is een goede optie, zeker als je overweegt om vanwege het gemak te kiezen voor een jachtmakelaar

Je boot zonder jachtmakelaar verkopen in Zuidwest Friesland

Wist je dat het ontzettend makkelijk is om je boot te verkopen zonder jachtmakelaar? Als je je boot gaat verkopen hoef je geen gedoe te hebben met proefvaarten en eindeloze onderhandelingen. Bij ContantGeldVoorJeBoot.nl bied je binnen één minuut jouw boot aan en ontvang je binnen 24 uur een goed en serieus bod. Ga je akkoord? Dan komen we langs om de boot te bezichtigen. Als deze voldoet aan de beschrijving ontvang jij direct je geld. We kunnen dan de boot gelijk meenemen, indien gewenst. Dit betekent dat je boot zonder jachtmakelaar verkopen eigenlijk heel makkelijk is!

Snel je boot verkopen

Wil jij snel je boot verkopen, voor een goede prijs, zonder gedoe? Dat kan supersnel in Súdwest Fryslân, aangezien wij landelijk actief zijn. Als je je boot aan ons aanbiedt komen we dus bij jouw boot in Zuidwest-Friesland. Sluiten we een overeenkomst? Dan halen we hem gratis op. In tegenstelling tot een jachtmakelaar die voor jou op zoek gaat naar een koper, kunnen wij direct jouw boot opkopen. Zo voorkom je dat jouw boot lang te koop staat en krijg je direct contant of via bankoverschrijving geld voor je boot! Meer tips voor het snel verkopen van jouw boot lees je hier!

verkoop je boot met contract

Meld je boot binnen 1 minuut aan

Wij kunnen met afmetingen, eigenschappen, foto’s, aanvullende informatie en onze kennis van de markt snel een mooi bod doen.

snel geld voor je boot

Binnen 24 uur een eerlijk bod

Lang wachten op een antwoord hoeft niet. Wij zorgen binnen 24 uur voor een serieus bod. We doen je een gratis voorstel.

betrouwbare boot inkoper

Bezichtigen en ondertekenen

Daarna komen we persoonlijk bij de klant langs voor een bezichtiging en eventuele overdracht. Daar betaal je niks extra voor.

5 onderscheidende kenmerken om ons je zaken te laten regelen