fbpx

Veilig je boot verkopen voor een goede prijs?

Jachtmakelaar Zeeland

Wil jij je boot verkopen en ben je op zoek naar een jachtmakelaar in Zeeland? Wanneer jij je boot wilt gaan verkopen, kun je dit helemaal zelf doen. Je kunt het hele verkoopproces uit handen geven aan een jachtmakelaar, waardoor je zonder zorgen jouw boot kunt laten verkopen. Dit doet zo’n bootmakelaar in ruil voor een commissie of courtage, vaak is dit een percentage van de verkoopopbrengst.

Hoewel het logisch is dat je een jachtmakelaar overweegt als je gemakkelijk en snel je boot wilt verkopen, hoeft dit voor jou niet de beste oplossing te zijn. Wil je meer weten over het werk van een jachtmakelaar? Je leest hier alles over het werk van een jachtmakelaar. Naast het verkopen met een jachtmakelaar kun je natuurlijk zelf aan de slag, maar erg gemakkelijk is dat niet. Je kunt je boot ook aan een opkoper aanbieden, zoals ContantGeldVoorJeBoot.nl. Wij kopen jouw boot op, zodat jij niet hoeft af te wachten tot de perfecte koper zich aandient.  Meld jouw boot binnen één minuut aan en ontvang binnen 24 uur een goed en serieus bod!

Boot verkopen met een jachtmakelaar?

De meeste mensen kiezen ervoor om hun boot te verkopen met een jachtmakelaar omdat het gemakkelijk is. Ze zien het niet zitten om aan de slag te gaan met de verkoop, maar willen wel een goede prijs ontvangen voor hun boot. Een jachtmakelaar heeft veel kennis van de markt en kan voor jou op zoek gaan naar een geschikte koper, waardoor je er zelf geen werk meer van hebt. Echter, hier hangt wel een prijskaartje aan. Een jachtmakelaar rekent vaak een behoorlijke courtage, waardoor de opbrengst van de verkoop voor jou niet per sé voordelig uitpakt. Dit is zonde, want ondanks dat een jachtmakelaar je veel gedoe uit handen neemt, duurt het vaak langer voordat je boot verkocht is en ervaar je toch bepaalde nadelen. Weten hoe het precies zit en wat de voordelen en nadelen zijn van het verkopen via een jachtmakelaar? Je leest het hier.

Je boot zonder jachtmakelaar verkopen in Zeeland

Wist je dat je jouw boot ook zonder jachtmakelaar kunt verkopen. Dan verkoop je je boot aan een opkoper. Hiermee bespaar je in één klap tijd en geld, je hoeft namelijk geen courtage te betalen en hoeft je ook niet op Marktplaats te begeven om zo jouw boot verkocht te krijgen. Dit scheelt veel geld, tijd en frustraties. Het verkopen van jouw boot gaat snel, veilig en voor een goede prijs als je verkoopt aan een partij als ContantGeldVoorJeBoot.nl. Dit maakt het de moeite waard om te overwegen je boot zonder jachtmakelaar te verkopen. 

Bij ons bied je binnen één minuut jouw boot aan en ontvang je binnen 24 uur een goed en serieus bod. Ga je akkoord? Dan komen we langs om de boot te bezichtigen, en als deze voldoet aan de beschrijving sluiten we een overeenkomst. We kunnen zelfs de boot gelijk meenemen, indien gewenst. Zo ben je razendsnel van je boot af, voor een goede prijs!

Snel je boot verkopen

Als je eenmaal de keuze hebt gemaakt, wil je vaak ook snel je boot verkopen. Snelheid, een goede prijs en zonder gedoe zijn dan de woorden die jouw verkoopwens definiëren. In onze blog lees je alles over het snel verkopen van je boot en voorzien wij je van de beste tips om snel je boot te verkopen. Wil je echt snel van je boot af? Bied hem binnen één minuut aan op onze website! Wij zijn landelijk actief, wat betekent dat ook in Zeeland langskomen om boten op te kopen.

Als je met ons in zee gaat, komen we binnen een paar werkdagen je boot bekijken en als deze voldoet aan de beschrijving kunnen we direct de koop overeenkomen. Als je wilt kunnen we zelfs direct de boot meenemen! Dit in tegenstelling tot een jachtmakelaar, die nog voor jou op zoek moet naar een koper. Snel je boot verkopen doe je dus met ContantGeldVoorJeBoot.nl!

verkoop je boot met contract

Meld je boot binnen 1 minuut aan

Wij kunnen met afmetingen, eigenschappen, foto’s, aanvullende informatie en onze kennis van de markt snel een mooi bod doen.

snel geld voor je boot

Binnen 24 uur een eerlijk bod

Lang wachten op een antwoord hoeft niet. Wij zorgen binnen 24 uur voor een serieus bod. We doen je een gratis voorstel.

betrouwbare boot inkoper

Bezichtigen en ondertekenen

Daarna komen we persoonlijk bij de klant langs voor een bezichtiging en eventuele overdracht. Daar betaal je niks extra voor.

5 onderscheidende kenmerken om ons je zaken te laten regelen