fbpx

Veilig je boot verkopen voor een goede prijs?

Jachtmakelaar Lelystad

Wanneer je je boot wilt verkopen in Lelystad, kan het zijn dat je er aan denkt om de verkoop ervan uit te besteden aan een jachtmakelaar in Lelystad. Een jachtmakelaar staat voor je klaar om het hele verkoopproces uit handen te nemen, waardoor je volledig ontzorgd wordt. Dit doet zo’n bootmakelaar in ruil voor een commissie of courtage, vaak is dit een percentage van de verkoopopbrengst. Het is dus niet gek dat je een jachtmakelaar in Lelystad overweegt als je jouw boot gaat verkopen.

Ten opzichte van zelf je boot verkopen bespaart een jachtmakelaar je veel tijd en biedt het je comfort. Maar wist je dat er ook andere manieren zijn om gemakkelijk en snel jouw boot te verkopen? Je kunt je boot ook aan een opkoper aanbieden, zoals ContantGeldVoorJeBoot.nl. Wij kopen jouw boot op, zodat jij niet hoeft af te wachten tot de perfecte koper zich aandient.  Meld jouw boot binnen één minuut aan en ontvang binnen 24 uur een goed en serieus bod!

Boot verkopen met een jachtmakelaar?

Wat is de grootste reden om je boot te verkopen met een jachtmakelaar? Voor de meeste mensen heeft het te maken met gemak. Ze hebben geen zin in het gedoe van een goede advertentie maken, hebben geen tijd om steeds weer berichten te beantwoorden en zien het niet zitten om meerdere proefvaarten te organiseren. Als je een jachtmakelaar inschakelt voor de verkoop van je boot, brengt dit je veel gemak. Maar hier staat tegenover dat een jachtmakelaar vaak een behoorlijke courtage rekent, waardoor de opbrengst van de verkoop voor jou wel eens tegen kan vallen. Dit is zonde, want ondanks dat een jachtmakelaar je veel gedoe uit handen neemt, duurt het vaak langer voordat je boot verkocht is en ervaar je toch bepaalde nadelen. Weten hoe het precies zit? Lees hier alles over een jachtmakelaar!  

Je boot zonder jachtmakelaar verkopen in Lelystad

Je kunt je boot ook zonder jachtmakelaar verkopen. Dan verkoop je je boot aan een opkoper. Zo hoef je niet met een jachtmakelaar in zee te gaan en je ook niet te begeven op Marktplaats om zo jouw boot verkocht te krijgen. Dit scheelt veel geld, tijd en frustraties. Het verkopen van jouw boot aan een partij als ContantGeldVoorJeBoot.nl is een goede optie, aangezien dit snel, veilig en voor een goede prijs gebeurt. Zeker als je gemak en een goede prijs belangrijk vindt, is het de moeite waard om je boot zonder jachtmakelaar te verkopen. 

Bij ons bied je binnen één minuut jouw boot aan en ontvang je binnen 24 uur een goed en serieus bod. Ga je akkoord? Dan komen we langs om de boot te bezichtigen, en als deze voldoet aan de beschrijving sluiten we een overeenkomst. We kunnen zelfs de boot gelijk meenemen, indien gewenst. Zo ben je binnen een week van je boot af, voor een goede prijs! 

Snel je boot verkopen

Wil jij snel je boot verkopen, voor een goede prijs, zonder gedoe? In onze blog lees je alles over het snel verkopen van je boot en voorzien wij je van de beste tips om snel je boot te verkopen. Wil je echt snel van je boot af? Bied hem dan op onze website aan! Wij zijn landelijk actief, wat betekent dat we graag bij jou in Lelystad langskomen. We komen je boot snel bekijken en kunnen we hem indien gewenst direct meenemen. In tegenstelling tot een jachtmakelaar die voor jou op zoek gaat naar een koper, kunnen wij direct jouw boot opkopen. Dit is de snelste manier om voor een goede prijs je boot te verkopen!

verkoop je boot met contract

Meld je boot binnen 1 minuut aan

Wij kunnen met afmetingen, eigenschappen, foto’s, aanvullende informatie en onze kennis van de markt snel een mooi bod doen.

snel geld voor je boot

Binnen 24 uur een eerlijk bod

Lang wachten op een antwoord hoeft niet. Wij zorgen binnen 24 uur voor een serieus bod. We doen je een gratis voorstel.

betrouwbare boot inkoper

Bezichtigen en ondertekenen

Daarna komen we persoonlijk bij de klant langs voor een bezichtiging en eventuele overdracht. Daar betaal je niks extra voor.

5 onderscheidende kenmerken om ons je zaken te laten regelen