fbpx

Veilig je boot verkopen voor een goede prijs?

Jachtmakelaar Friesland

Ben je op zoek naar een jachtmakelaar in Friesland, zodat je de verkoop van je boot kunt uitbesteden? Een jachtmakelaar of bootmakelaar kan het hele verkoopproces uit handen nemen als je je boot wilt verkopen. In ruil daarvoor ontvangt de jachtmakelaar een commissie of courtage. Wil jij gebruik maken van een jachtmakelaar in Friesland, omdat je er woont of omdat je boot er ligt en je geen gedoe wilt hebben van de verkoop? Ook zonder jachtmakelaar kun je in Friesland snel je boot verkopen, voor een goede prijs en zonder gedoe. Meld jouw boot binnen één minuut aan en ontvang binnen 24 uur ons bod!

Boot verkopen met een jachtmakelaar in Friesland?

Als je je boot wilt verkopen zou je denken dat je twee keuzes hebt: zelf aan de slag of je boot verkopen met een jachtmakelaar? Het is niet erg bekend, maar wist je dat er ook nog een derde optie is? Je kunt je boot namelijk ook verkopen aan een opkoper. Op die manier ben je geen commissie kwijt aan een jachtmakelaar en hoef je zelf ook niet aan de slag met het vermarkten van je boot. Gewoon snel, veilig en voor een goede prijs je boot verkopen aan een opkoper is een goede optie als jij overweegt je boot te verkopen met een jachtmakelaar. Ook buiten Friesland kun je bij ons terecht, bijvoorbeeld als je vanuit Drimmelen, Lelystad of Zeeland je boot wilt verkopen. 

Je boot zonder jachtmakelaar verkopen

Het is echt mogelijk: je boot zonder jachtmakelaar verkopen. En nee, je hoeft er niet onmogelijk veel moeite voor te doen. Het is juist gemakkelijk, veilig en snel! Je regelt zelf in een handomdraai de verkoop van je boot door hem aan te bieden aan ContantGeldVoorJeBoot.nl. Binnen één minuut bied jij online jouw boot aan, waarna je binnen 24 uur een goed en serieus bod ontvangt. Binnen vijf dagen kunnen we langskomen om je boot te bezichtigen. Voldoet de boot aan de door jou opgegeven beschrijving? Dan hebben we een deal en kunnen we de boot ophalen wanneer het jou past. Hierdoor kun jij snel je boot verkopen, zonder tussenkomst van een jachtmakelaar, en ontvang je direct contant of via bankoverschrijving geld voor jouw boot. 

Snel je boot verkopen

Als je de keuze gemaakt hebt om je boot in de verkoop te zetten, wil je natuurlijk het liefst snel je boot verkopen. Zonder gedoe, veilig en voor een goede prijs snel jouw boot verkopen? Dat lukt, ook in Friesland, door je boot aan te bieden aan ons. We zijn landelijk actief en in tegenstelling tot een jachtmakelaar die voor jou op zoek gaat naar een koper, kunnen wij direct jouw boot opkopen. Zo ben jij razendsnel van je boot af en ontvang je direct contant of via bankoverschrijving geld voor jouw boot. Meer tips over het snel verkopen van je boot vind je hier!

verkoop je boot met contract

Meld je boot binnen 1 minuut aan

Wij kunnen met afmetingen, eigenschappen, foto’s, aanvullende informatie en onze kennis van de markt snel een mooi bod doen.

snel geld voor je boot

Binnen 24 uur een eerlijk bod

Lang wachten op een antwoord hoeft niet. Wij zorgen binnen 24 uur voor een serieus bod. We doen je een gratis voorstel.

betrouwbare boot inkoper

Bezichtigen en ondertekenen

Daarna komen we persoonlijk bij de klant langs voor een bezichtiging en eventuele overdracht. Daar betaal je niks extra voor.

5 onderscheidende kenmerken om ons je zaken te laten regelen