fbpx
boot verkopen

Veilig je boot verkopen voor een goede prijs?

Jachtmakelaar Drimmelen

Wanneer jij je boot wilt verkopen in Drimmelen, kun je ervoor kiezen om in zee te gaan met een jachtmakelaar. In ruil voor een commissie of courtage (vaak is dit een percentage van de verkoopopbrengst) staat er een bootmakelaar voor je klaar om je te ontzorgen bij het verkopen van jouw boot. Dus ga jij je boot verkopen en ben je op zoek naar een jachtmakelaar in Drimmelen, omdat je er woont of omdat je boot er ligt en je niet te vaak heen en weer wilt reizen voor bezichtigingen? Overweeg dan ook eens een andere manier om gemakkelijk en snel jouw boot te verkopen en meld je boot aan bij ons. Wij kopen je boot op, zodat jij niet hoeft af te wachten tot de perfecte koper zich aandient.  Meld jouw boot binnen één minuut aan en ontvang binnen 24 uur een goed en serieus bod!

Boot verkopen met een jachtmakelaar in Drimmelen?

Waarom zou je je boot verkopen met een jachtmakelaar? Omdat je geen gedoe wilt hebben van het verkoopproces, omdat je geen tijd hebt of omdat je niet over de kennis beschikt om je boot goed te verkopen? Als je een jachtmakelaar inschakelt voor de verkoop van je boot, brengt dit je veel gemak. Maar hier staat tegenover dat een jachtmakelaar vaak een behoorlijke courtage rekent, waardoor de opbrengst van de verkoop voor jou wel eens tegen kan vallen. Je kunt je boot ook verkopen aan een opkoper, zo hoef je niet met een jachtmakelaar in zee te gaan en je ook niet te begeven op Marktplaats om zo jouw boot verkocht te krijgen. Dit scheelt veel geld, tijd en frustraties. Het verkopen van jouw boot aan een partij als ContantGeldVoorJeBoot.nl is een goede optie, aangezien dit snel, veilig en voor een goede prijs gebeurt. Zeker als je gemak en een goede prijs belangrijk vindt. Dus waarom zou je nog kiezen voor het boot verkopen met een jachtmakelaar?

Je boot verkopen zonder jachtmakelaar

Het is namelijk ontzettend makkelijk om je boot te verkopen zonder jachtmakelaar. Niet langer wachten op een geschikte koper en geen proefvaarten faciliteren: bij ContantGeldVoorJeBoot.nl bied je binnen één minuut jouw boot aan en ontvang je binnen 24 uur een goed en serieus bod. Ga je akkoord? Dan komen we langs om de boot te bezichtigen, en als deze voldoet aan de beschrijving sluiten we een overeenkomst. We kunnen zelfs de boot gelijk meenemen, indien gewenst. Zo ben je binnen een week van je boot af, voor een goede prijs! 

Snel van je boot af?

Wil jij snel je boot verkopen, voor een goede prijs, zonder gedoe? Wij zijn landelijk actief, wat betekent dat we graag bij jou in Drimmelen langskomen. Als je ons jouw boot aanbiedt, komen we hem snel bekijken en kunnen we hem indien gewenst direct meenemen. Zo ben je snel van alle overige kosten als liggeld en verzekeringen af. In tegenstelling tot een jachtmakelaar die voor jou op zoek gaat naar een koper, kunnen wij namelijk direct jouw boot opkopen. De betaling is contant of via bankoverschrijving. Sneller je boot verkopen gaat bijna niet!

verkoop je boot met contract

Meld je boot binnen 1 minuut aan

Wij kunnen met afmetingen, eigenschappen, foto’s, aanvullende informatie en onze kennis van de markt snel een mooi bod doen.

snel geld voor je boot

Binnen 24 uur een eerlijk bod

Lang wachten op een antwoord hoeft niet. Wij zorgen binnen 24 uur voor een serieus bod. We doen je een gratis voorstel.

betrouwbare boot inkoper

Bezichtigen en ondertekenen

Daarna komen we persoonlijk bij de klant langs voor een bezichtiging en eventuele overdracht. Daar betaal je niks extra voor.

5 onderscheidende kenmerken om ons je zaken te laten regelen