fbpx

Boot verkoop Nieuws

Hoe verkoop ik mijn boot?

boot verkopen

Hoe verkoop ik mijn boot?

Een boot verkopen is voor jou waarschijnlijk niet iets wat je dagelijks doet. Het is een behoorlijke stap om afscheid te nemen van jouw vertrouwde en geliefde boot en bij het verkoopproces komt veel kijken. ContantGeldVoorjeBoot.nl heeft veel ervaring met de inkoop en verkoop van boten, daarom delen we graag met je hoe je het beste jouw boot kunt verkopen! 

Hoe werkt het verkopen van mijn boot?

Als je een huis verkoopt, zet je hem op een website als Funda. Als je een fiets of meubel wilt verkopen, maak je een account aan op Marktplaats. Tweedehands kleding in de verkoop? Snel door naar Vinted. Maar hoe werkt het verkopen van een boot nu eigenlijk? Kort gezegd heb je drie opties bij de verkoop van je boot: zelf aan de slag met (online) advertenties, de verkoop uitbesteden aan een jachtmakelaar of jouw boot verkopen aan een opkoper

Zelf aan de slag met de verkoop

Ben je een goede onderhandelaar, thuis in de wereld van (online) advertenties en heb je de tijd om te wachten tot een geschikte koper zich voordoet? Dan kan het zomaar zo zijn dat je denkt: “Ik ga zelf mijn boot verkopen”. Wees je bewust van het feit dat het best lang kan duren voordat je jouw boot verkocht hebt en dat het niet zeker is dat je er het bedrag voor kunt krijgen dat je in gedachten had. De markt kan grillig zijn, mensen zijn niet altijd op zoek naar een boot en het aanbod kan groter zijn dan de vraag. Toch zelf jouw boot verkopen? Lees dan vooral onze 8 tips om je boot te verkopen

In zee gaan met een jachtmakelaar

Een andere bekende optie voor de verkoop van je boot is om in zee te gaan met een jachtmakelaar. Dit is kortgezegd een makelaar, maar dan voor boten. Doordat je zelf niets hoeft te doen voor het verkopen van jouw boot, bespaart deze optie je veel tijd. Het nadeel van een jachtmakelaar is echter dat je kosten wel gewoon doorlopen. Liggeld, verzekering en onderhoud blijft voor jouw rekening zolang er geen koper gevonden is. Daarnaast rekent een jachtmakelaar natuurlijk ook nog kosten voor de dienst die hij aanbiedt. 

Zonder zorgen je boot verkopen

Wil jij zonder zorgen je boot verkopen? Snel, veilig en voor een goede prijs? Dan is de beste optie voor jou om je boot te verkopen aan een opkoper. ContantGeldVoorjeBoot.nl is bijvoorbeeld een opkoper, wat betekent dat wij door heel Nederland boten opkopen van mensen die snel en zonder zorgen hun boot willen verkopen. 

Welke voordelen heb je als je je boot verkoopt aan een opkoper? We zetten ze graag voor je op een rijtje!

  • Geen gedoe van het maken van een verkoopadvertentie
  • Niet langer wachten op een geschikte koper
  • Je krijgt direct een goede en eerlijke prijs voor jouw boot
  • Liggeld, onderhoud en verzekering hoef je niet langer door te betalen
  • Geen kosten voor een jachtmakelaar
  • Sneller jouw boot verkopen kan bijna niet, binnen 24 uur ontvang je van ons een bod!
  • Geheel vrijblijvend, je bent niet verplicht aan ons te verkopen
  • Geen bezichtigingen organiseren
  • Je loopt geen risico, wij nemen de boot aan zoals hij is

Weet jij hoe je jouw boot verkoopt?

Heb jij voor jou de beste manier gevonden om je boot te verkopen? Of wil je meer weten over het verkopen van je boot? In onze blog lees je alles over het snel verkopen van je boot. Of je nu je boot wilt verkopen vanuit Amsterdam, Rotterdam, Zeeland of Friesland, ContantGeldVoorjeBoot.nl is landelijk actief en kan dus overal komen om jouw boot te kopen. Lees meer over onze werkwijze of meld nu binnen één minuut jouw boot aan!

boot verkopen