fbpx
boot verkopen

Veilig je boot verkopen voor een goede prijs?

Gratis boot verkopen?

Omdat je bij een jachtmakelaar diep in de buidel moet tasten om je boot te kunnen verkopen, kost het vaak een flinke duit om je boot goed te kunnen verkopen. Deze kosten zijn een domper op je opbrengst, waar je bij het verkopen van je boot waarschijnlijk geen rekening mee hebt gehouden. Je kunt je boot natuurlijk ook zelf verkopen en op Marktplaats zetten, maar een basisadvertentie voor jouw boot is tegenwoordig ook niet meer gratis. Wil jij echt gratis jouw boot verkopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Is je boot verkopen echt gratis?

Bij ContantGeldVoorjeBoot.nl houden we niet van kleine lettertjes, maar juist van eerlijk en duidelijk handelen. Daarom is het verkopen van je boot bij ons ècht gratis. Wij hebben jarenlange ervaring met het kopen van boten. Daarom weten we precies wat een goede, eerlijke prijs is voor jouw schip. Bij ons krijg je niet te maken met verborgen kosten, waardoor je jouw boot echt gratis kunt verkopen. Hoe? Dat leggen we je graag uit! 

Onze werkwijze

Door je boot te verkopen aan ContantGeldVoorjeBoot.nl ben je in 3 stappen van je boot én je zorgen af. Dat klinkt niet moeilijk, en dat is het ook niet! 

Stap 1. Bied je boot aan

Via ons inschrijfformulier kun je binnen 1 minuut gratis jouw boot bij ons aanbieden. Het enige wat je hoeft te doen is foto’s toevoegen en informatie invullen zoals het merk, type boot, afmetingen en opties. Zo kunnen wij goed inschatten wat jij te koop aanbiedt. Vervolgens kun je bij ons snel een antwoord verwachten! 

Stap 2. Krijg een bod

Bij ons hoef je niet lang te wachten tot een koper zich aanmeldt en hoef je ook niet te betalen om in contact te komen met potentiële kopers. Binnen 24 uur krijg je van ons namelijk een bod. Zo weet je wat je van ons kunt verwachten en ben je snel van alle overige kosten als liggeld en verzekeringen af.

Stap 3. Kijken, kopen, betalen en ophalen

Ga je akkoord met ons bod? Dan is de koop zo beklonken. We maken een afspraak met je om de boot te bekijken. Voldoet deze aan de beschrijving die je hebt opgegeven? Dan sluiten we een koopovereenkomst en kunnen we direct de boot betalen, contant of via bankoverschrijving. Daarna nemen we de boot mee, of halen we hem op op een moment dat het jou uitkomt.

Gratis ophaalservice

Bij ons hoef je je ook geen zorgen te maken over het vervoer van jouw boot naar zijn nieuwe eigenaar, wij bieden namelijk een gratis ophaalservice. Dit betekent dat we gratis de boot bij je komen ophalen op een moment dat het jou uitkomt. We kunnen zelfs de boot direct meenemen als we bij de bezichtiging een koopovereenkomst sluiten. Wel zo makkelijk, sneller kun je je boot niet verkopen!

Benieuwd wat anderen over ons zeggen?

Het kan best spannend zijn om je boot te verkopen. Daarom helpt het om te lezen wat andere bootverkopers over ons te zeggen hebben. Zij weten namelijk al hoe prettig en betrouwbaar de samenwerking is en laten dit ook graag aan je weten! Neem dus vooral een kijkje bij onze beoordelingen.

Verkoop nu jouw boot!

Wil je meer weten over het verkopen van je boot? In onze blog lees je alles over het razendsnel verkopen van je boot. Of je nu je oudere boot wilt verkopen vanuit Amsterdam, Rotterdam, Zeeland of Friesland, ContantGeldVoorjeBoot.nl is landelijk actief en kan dus overal komen om jouw boot te kopen. Lees meer over onze werkwijze of meld nu binnen één minuut jouw boot aan!

verkoop je boot met contract

Meld je boot binnen 1 minuut aan

Wij kunnen met afmetingen, eigenschappen, foto’s, aanvullende informatie en onze kennis van de markt snel een mooi bod doen.

snel geld voor je boot

Binnen 24 uur een eerlijk bod

Lang wachten op een antwoord hoeft niet. Wij zorgen binnen 24 uur voor een serieus bod. We doen je een gratis voorstel.

betrouwbare boot inkoper

Bezichtigen en ondertekenen

Daarna komen we persoonlijk bij de klant langs voor een bezichtiging en eventuele overdracht. Daar betaal je niks extra voor.

5 onderscheidende kenmerken om ons je zaken te laten regelen