fbpx

Boot verkoop Nieuws

De boot slim beveiligen met 5 handige devices 

De boot alleen achterlaten kan natuurlijk een vervelend gevoel geven. Het is daarom fijn om te weten dat je de boot goed beveiligd hebt. In dit overzicht geven we je enkele handige tips, om je boot optimaal te beveiligen tegen inbraak en diefstal.  Lees de 5 handige devices voor het beveiligen van je boot.

Bootbeveiliging

1 GPS Tracker

GPS trackers worden veel gebruikt voor de beveiliging van boten. Een GPS tracker stuurt zijn positie door naar een website, die via een internetbrowser of app kan worden bekeken. Zo kan je de boot makkelijker terugvinden, mocht je slachtoffer zijn geworden van diefstal. 

boot slim beveiliging

2 Alarmsystemen

Hoewel alarmsystemen bij boten in mindere mate gebruikt worden vergeleken met GPS trackers, zijn ze nog steeds goed inzetbaar. Met name de gsm alarm modellen zijn voor boten erg geschikt. Deze alarmen sturen een melding per sms, en eventueel ook per mail, wanneer er iets verdachts wordt gedetecteerd.  

3 Beveiligingscamera’s

Beveiligingscamera’s voor de boot zijn ook in opkomst. Deze camera’s  met een simkaart via het mobiele netwerk, waardoor het niet nodig is om een werkende internetverbinding op de boot te hebben. Veel van deze camera’s hebben ook een alarmfunctie. Dit alarm bestaat uit een melding, die u ontvangt via uw mobiele telefoon.  

 4 Buitenboordmotorslot 

Bij een boot die onbeheerd achter wordt gelaten, kan het uiteraard ook handig zijn om de eventueel aanwezige buitenboordmotor te beveiligen tegen diefstal. Hiervoor zijn er speciale buitenboordmotorsloten beschikbaar, die je buitenboordmotor kunnen beschermen. 

 5 Slot voor boottrailer 

Om de diefstalpreventie nog verder tegen te gaan, kunt u er ook voor kiezen om een slot voor de boottrailer aan te schaffen. Hiervoor zijn zowel disselsloten als wielklemmen beschikbaar. Zorg dat je een passend en goedgekeurd slot aanschaft, zodat de trailer niet zomaar meegenomen kan worden. 

Boot verkopen 

Gaat u niet meer varen, of heb je  een andere boot op het oog? Wij van contantgeldvoorjeboot.nl kopen je boot graag. Via onze website kan je de boot bij ons aanmelden via het aanmeldformulier, waarna je binnen één dag al een bod ontvangt.