fbpx

Veilig je boot verkopen voor een goede prijs?

Boot verkopen Zuid-Holland

Woon je in Zuid-Holland en wil je je boot verkopen? Bij ContantGeldVoorJeBoot.nl ben je aan het juiste adres. Via ons kun je gemakkelijk en snel je boot verkopen in Zuid-Holland. Hoe? Lees snel verder, dan leggen we het je uit! 

Je boot verkopen vanuit Zuid-Holland, hoe dan?

Je kunt zelf aan de slag gaan met advertentie en andere zaken om je boot te verkopen, maar door gebruik te maken van ContantGeldVoorJeBoot.nl wordt het een stuk gemakkelijker. Wanneer je je boot aanmeldt, zul je zien dat je binnen no-time je boot kunt verkopen in Zuid-Holland. Ook als je je boot wilt verkopen vanuit Drimmelen, Leeuwarden of Zeeland ben je bij ons aan het juiste adres.

Je kunt je boot aanmelden via het formulier op de website. Vul daar alle gevraagde gegevens van de boot in en plaats er een aantal duidelijke foto’s bij. Binnen 24 uur hoor je van ons terug en doen wij een eerlijk bod op je boot. Ga je akkoord? Dan plannen we zo spoedig mogelijk een afspraak met je in. We proberen altijd binnen vijf dagen langs te komen om de boot te bekijken, nog een aantal zaken te bespreken en op die manier kan jij ons ook even ontmoeten. Wanneer beide partijen tevreden zijn, sluiten we een koopovereenkomst.

We kunnen de boot direct meenemen of maken een nieuwe afspraak om de boot op te halen. De betaling doen we direct contant of we maken het bedrag, op het moment van ophalen, naar je over. We bieden hierbij veiligheid en zekerheid voor zowel jou als onszelf, dat vinden we heel belangrijk.

Snel en gemakkelijk van je boot af

Met onze aanpak verkoop je gemakkelijk en snel je boot, en dat tegen een eerlijke prijs. We hebben jarenlang ervaring met en daardoor kennis van het inkopen en verkopen van boten in Zuid-Holland. Dat zorgt ervoor dat we onze service snel kunnen leveren.

Op deze manier hoef je niet zelf aan de slag met advertenties en heb je ook geen gedoe met afspraken met geïnteresseerde kopers (die soms op het laatste moment niet doorgaan) en je hoeft ook niet zelf te onderhandelen. Goed om te weten; onze service is helemaal gratis.

Overigens zijn alle boten geschikt om aan te melden. Alle soorten en maten zijn welkom en ook leeftijd, het type boot en bijvoorbeeld het soort motor spelen geen rol. We zullen zeker weten een fijne nieuwe eigenaar voor jouw boot vinden.

Wij kopen jouw boot op in Zuid-Holland

Wil je je Boot verkopen vanuit Zuid-Holland? Kijk dan ook eens verder op onze website. Zonder jachtmakelaar kom je gemakkelijk van jouw boot af!

verkoop je boot met contract

Meld je boot binnen 1 minuut aan

Wij kunnen met afmetingen, eigenschappen, foto’s, aanvullende informatie en onze kennis van de markt snel een mooi bod doen.

snel geld voor je boot

Binnen 24 uur een eerlijk bod

Lang wachten op een antwoord hoeft niet. Wij zorgen binnen 24 uur voor een serieus bod. We doen je een gratis voorstel.

betrouwbare boot inkoper

Bezichtigen en ondertekenen

Daarna komen we persoonlijk bij de klant langs voor een bezichtiging en eventuele overdracht. Daar betaal je niks extra voor.

5 onderscheidende kenmerken om ons je zaken te laten regelen