NL | DE | EN

Boot verkopen in 4 eenvoudige stappen

1. Je wilt je boot verkopen
Heb je een motorkruiser, speedboot, sportboot, sportcruiser, sloep, rubberboot, visconsole of een soortgelijke boot, dan ben je bij ons aan het juiste adres om je boot te verkopen. 

2. Bied je boot in 60 seconden aan
Via een overzichtelijk en eenvoudig 'boot verkoop formulier' vragen wij je om een aantal gegevens en foto's van de boot die je wilt verkopen op te geven. Wij krijgen dan een goed beeld van je boot en je ontvangt hierdoor snel een reactie. Het gaat hierbij om belangrijke informatie zoals het merk/type boot, merk/type motor, en dergelijke.

3. Ontvang binnen 24 uur een bod
Je wilt natuurlijk snel je boot verkopen zodat je direct liggeld, verzekeringspremie en andere kosten kunt besparen. Daarom krijg je van ons binnen 24 uur een bod. 

4. Bezichtiging en tekenen contract
Indien je akkoord gaat met ons bod maken we een afspraak om je boot te komen bezichtigen. Als de boot voldoet aan de beschrijving zoals opgegeven sluiten wij een koopovereenkomst. De betaling zal contant of via telefonische overboeking geregeld worden en de boot zal direct of op een andere dag worden opgehaald.

boot verkopen

Boot verkopen veilig, betrouwbaar en snel

Als je de boot bij ons aanbiedt zit je nergens aan vast. Alles is geheel vrijblijvend. 

Ook na het verkopen van je boot aan ContantGeldVoorJeBoot.nl zit je nergens aan vast. Je bent niet aansprakelijk voor eventuele gebreken aan de boot achteraf.

Veel tevreden klanten gingen je voor en een aantal hiervan willen hun ervaring graag met je delen. Lees hierover op de klantenreactie pagina.

Al 11 jaar tevreden klanten

Al meer dan 11 jaar lang kopen wij boten van mensen die snel een goede prijs voor hun boot willen. Bekijk hier wat zij van onze service en kwaliteit vinden.

Tip een boot actie!

Weet je een motorkruiser, speedboot, sportboot, sportcruiser, sloep, rubberboot of een visconsole te koop staan?

Geef het door en ontvang bij een succesvolle tip €100,-.

Tip een boot, ontvang €100,-

Delen met je vrienden

7