boot verkopen leeuwarden

Veilig je boot verkopen voor een goede prijs?

Je boot verkopen vanuit Rotterdam

Heb je na jarenlang plezier besloten je boot te verkopen vanuit Rotterdam, maar weet je niet helemaal waar je moet beginnen en welke stappen je moet ondernemen? Geen nood! Wij van contantgeldvoorjeboot.nl kunnen je helpen! Lees snel verder voor meer informatie.

Je boot verkopen vanuit Rotterdam, hoe werkt dat?

Je kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan met advertenties, bezichtigingen en prijs onderhandelingen, maar er is ook een makkelijkere manier om je boot te verkopen vanuit Rotterdam. Je kunt namelijk in drie stappen je boot verkopen via contantgeldvoorjeboot.nl.

Dit zijn de drie stappen:

  1. Vul alle gegevens van de boot in op deze pagina. Upload ook een aantal duidelijke foto’s.
  2. Binnen 24 uur ontvang je van ons een eerlijk bod voor je boot. Wanneer je dit bod accepteert maken we een afspraak om de boot te bekijken. Als dit overeenkomt met de foto’s en beide partijen akkoord zijn, sluiten we een koopovereenkomst.
  3. We kunnen de boot direct meenemen of een nieuwe afspraak maken om de boot op te halen. De betaling doen we contant of maken we naar je over.

Snel, gemakkelijk én zekerheid van je geld

Via contantgeldvoorjeboot.nl is het verkopen van je boot snel en gemakkelijk. Daarnaast bieden we je ook zekerheid en een eerlijke prijs. We hebben jarenlange ervaring met de inkoop en verkoop van boten, daardoor weten we goed wat jouw boot waard is. Het enige wat je dus hoeft te doen, is je boot aanmelden in onze database. Wij nemen de boot van je over en doen de verdere verkoop.

Mocht je eerst even willen weten wie we zijn? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier op de website. Bellen kan ook op +31(0)10 321 15 56.

Alle soorten boten verkopen vanuit Rotterdam

Welke boot je ook wilt verkopen vanuit Rotterdam, bij ons ben je aan het juiste adres. Van sloepen tot sportcruisers en van een vis consoleboot tot een rubberboot, we vinden voor elke boot weer een nieuwe eigenaar.

verkoop je boot met contract

Meld je boot binnen 1 minuut aan

Wij kunnen met afmetingen, eigenschappen, foto’s, aanvullende informatie en onze kennis van de markt snel een mooi bod doen.

snel geld voor je boot

Binnen 24 uur een eerlijk bod

Lang wachten op een antwoord hoeft niet. Wij zorgen binnen 24 uur voor een serieus bod. We doen je een gratis voorstel.

betrouwbare boot inkoper

Bezichtigen en ondertekenen

Daarna komen we persoonlijk bij de klant langs voor een bezichtiging en eventuele overdracht. Daar betaal je niks extra voor.

5 onderscheidende kenmerken om ons je zaken te laten regelen

Menu