fbpx
boot verkopen

Veilig je boot verkopen voor een goede prijs?

Je boot verkopen in Rotterdam

Heb je na jarenlang plezier besloten je boot te verkopen vanuit Rotterdam, maar weet je niet helemaal waar je moet beginnen en welke stappen je moet ondernemen? Geen nood! Wij van contantgeldvoorjeboot.nl kunnen je helpen! Lees snel verder voor meer informatie.

Je boot verkopen vanuit Rotterdam, hoe werkt dat?

Wil jij je boot verkopen in Rotterdam? Wij zijn gevestigd in Rotterdam, maar om je boot te verkopen hoef je niet naar ons toe te komen. We zijn landelijk actief en komen naar jou toe als je je boot aan ons wilt verkopen. We komen de boot bij je ophalen en regelen ook de koopovereenkomst, gratis. Ben jij benieuwd naar onze service? Bied dan nu binnen één minuut je boot aan via ons formulier en ontvang binnen 24 uur een goed en serieus bod.

Zet jouw boot te koop

Zet jij een boot te koop in Rotterdam? Je kunt natuurlijk zelf je boot te koop zetten, bijvoorbeeld door een advertentie te plaatsen op Marktplaats. Vergis je echter niet in de moeite die het je kost om je boot te verkopen: het verkopen van je boot is een tijdrovende klus. Aangezien het vaak om grote bedragen gaat, kan de botenhandel ook louche types aantrekken. Je kunt ook in zee gaan met een jachtmakelaar, al kost dit vaak veel geld. Je wilt je boot natuurlijk veilig verkopen voor een goede prijs. Daar kan ContantGeldVoorJeBoot.nl je bij helpen! Wij kopen direct jouw boot op, zodat je geen moeite hoeft te doen om een betrouwbare koper te vinden voor jouw boot. 

Boot verkopen tips

Zit jij er over na te denken om je boot te verkopen en ben je op zoek naar de beste boot verkopen tips? Met onze jarenlange ervaring en onze kennis van boten kopen en verkopen helpen we je graag op weg!

  • Tip 1: Zorg voor goede foto’s van je boot

Het cliché dat één foto meer zegt dan 1000 woorden, klopt helemaal. Door scherpe foto’s vanuit de juiste hoek toe te voegen, verkoopt jouw boot zichzelf al. 

  • Tip 2: Zet alle gegevens op een rijtje

Als je je boot wilt verkopen, zal de koper van alles willen weten. Afmetingen, indeling, bouwjaar, motor, materiaal; alles komt ter sprake. Maak het voor jezelf makkelijk en zet deze dingen alvast op een rijtje, zo kun je vragen gemakkelijk beantwoorden. 

  • Tip 3: Bied je boot bij ons aan

Advertenties plaatsen op Marktplaats, bezichtigingen faciliteren en eindeloos bellen, mailen of appen met gegadigden: het verkopen van je boot gaat niet over rozen. Als jij gemakkelijk en snel je boot wilt verkopen voor een goede prijs, kun je het beste je boot bij ons aanbieden. Binnen een minuut heb jij je boot aangemeld, waarna wij binnen 24 uur jou voorzien van een goed en eerlijk bod. En dat allemaal zonder gedoe. Zo wil je je boot toch verkopen?

Snel je boot verkopen

De knoop is doorgehakt: je hebt besloten om jouw boot te gaan verkopen. Nu je deze beslissing hebt gemaakt, wil je niet te lang meer wachten en snel je boot verkopen. Als je zelf aan de slag gaat met adverteren, kan het verkopen van je boot veel tijd en moeite kosten. Uitbesteden aan een jachtmakelaar is ook een optie, maar dit kost je veel geld en het kan alsnog lang duren voordat de makelaar een koper voor jouw boot heeft gevonden. De beste manier om snel je boot te verkopen is door je boot aan te bieden aan een opkoper zoals ContantGeldVoorJeBoot.nl. Binnen één minuut kun je je boot aanbieden op onze website en binnen 24 uur doen we jou een goed en serieus bod. Als je akkoord gaat, kunnen we binnen 5 werkdagen langskomen om de boot te bekijken en kunnen we hem, indien gewenst, zelfs direct meenemen. Dit is de snelste manier om je boot te verkopen, met het minste gedoe en de meeste zekerheid. Meer weten over het snel verkopen van je boot? Je leest het in onze blog! (interne link)

verkoop je boot met contract

Meld je boot binnen 1 minuut aan

Wij kunnen met afmetingen, eigenschappen, foto’s, aanvullende informatie en onze kennis van de markt snel een mooi bod doen.

snel geld voor je boot

Binnen 24 uur een eerlijk bod

Lang wachten op een antwoord hoeft niet. Wij zorgen binnen 24 uur voor een serieus bod. We doen je een gratis voorstel.

betrouwbare boot inkoper

Bezichtigen en ondertekenen

Daarna komen we persoonlijk bij de klant langs voor een bezichtiging en eventuele overdracht. Daar betaal je niks extra voor.

5 onderscheidende kenmerken om ons je zaken te laten regelen