fbpx
boot verkopen

Veilig je boot verkopen voor een goede prijs?

Je boot verkopen vanuit Leiden

Wil je je boot verkopen maar kijk je een beetje op tegen de dingen die je dan moet regelen? Via contantgeldvoorjeboot.nl kun je gemakkelijk en snel je boot verkopen vanuit Leiden. Geen stress en geregel maar zekerheid en veiligheid! 

Makkelijk en snel je boot verkopen vanuit Leiden

Via contantgeldvoorjeboot.nl kun je gemakkelijk en snel je boot verkopen vanuit Leiden. Je hoeft namelijk maar drie stappen te doorlopen en hebt geen geregel met potentiële geïnteresseerden als je zelf je boot te koop aanbiedt. Extra kosten, zoals bij het gebruik van een jachtmakelaar, heb je ook niet!

De eerste stap is het aanmelden van je boot met behulp van het aanmeldformulier. Met de afmetingen, eigenschappen, een aantal duidelijke foto’s, aanvullende informatie en onze kennis van en jarenlange ervaring in de markt, kunnen wij snel een mooi bod doen.

Binnen 24 uur doen wij een eerlijk aanbod op de boot. Zo hoef je dus nooit lang te wachten. Als laatste komen we persoonlijk bij je langs voor een bezichtiging. Wanneer we het eens zijn over alle zaken, sluiten we een koopcontract. We kunnen dan de eventuele overdracht direct doen, of een nieuwe afspraak maken om te boot op te komen halen.

Goed om te weten: het hele proces is gratis. Daarnaast zijn alle boten welkom. Welk type boot je ook aanmeldt, we weten zeker dat we snel een nieuwe eigenaar zullen vinden.

Zekerheid en veiligheid

Zekerheid en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wanneer we tot een overeenkomst komen, betalen we je direct uit. Dit kan contant, maar ook door middel van een telefonische overboeking. Ook verloopt alles veilig.

Heb je vragen of wil je ons eerst even spreken voordat je je boot aanmeldt op de website? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier.

verkoop je boot met contract

Meld je boot binnen 1 minuut aan

Wij kunnen met afmetingen, eigenschappen, foto’s, aanvullende informatie en onze kennis van de markt snel een mooi bod doen.

snel geld voor je boot

Binnen 24 uur een eerlijk bod

Lang wachten op een antwoord hoeft niet. Wij zorgen binnen 24 uur voor een serieus bod. We doen je een gratis voorstel.

betrouwbare boot inkoper

Bezichtigen en ondertekenen

Daarna komen we persoonlijk bij de klant langs voor een bezichtiging en eventuele overdracht. Daar betaal je niks extra voor.

5 onderscheidende kenmerken om ons je zaken te laten regelen