fbpx
boot verkopen

Veilig je boot verkopen voor een goede prijs?

Je boot verkopen in Leeuwarden

Wil jij je boot verkopen in Leeuwarden, omdat je er woont of omdat je boot er ligt? Wij zijn landelijk actief en komen je boot gratis ophalen als je besluit deze aan ons te verkopen. Indien gewenst nemen we je boot direct mee als we komen bezichtigen, zodat je gemakkelijk in één klap je boot kunt verkopen.

Ben jij benieuwd naar onze service? Bied dan nu binnen één minuut je boot aan via ons formulier en ontvang binnen 24 uur een goed en serieus bod. Als je boot voldoet aan de beschrijvingen en jij akkoord gaat met ons bod, sluiten we een koopovereenkomst en komen we jouw boot ophalen uit Leeuwarden (of een andere plaats in Friesland).

Zet je boot te koop in Leeuwarden

Zet jij een boot te koop in Leeuwarden? Je kunt kiezen uit de volgende verkoopmethoden:

  • Zelf verkopen door middel van advertenties
  • Verkoop uitbesteden aan een jachtmakelaar
  • Snel verkopen aan ContantGeldVoorJeBoot.nl

Zelf je boot verkopen

Het zelf verkopen van je boot is een tijdrovende klus, denk alleen al aan het maken van de advertentie, het reageren op geïnteresseerden en het plannen en faciliteren van bezichtigingen. Wil jij zelf je boot verkopen? Dan moet je er rekening mee houden dat er veel bij komt kijken en dat het lang kan duren voordat je een geschikte koper hebt gevonden. Toch zelf aan de slag? Lees dan onze tips hier

Boot verkopen via een jachtmakelaar

Je kunt de verkoop van jouw boot ook uitbesteden aan een jachtmakelaar in Leeuwarden. Dit is een makelaar voor boten die voor jou op zoek gaat naar de geschikte koper. Het uitbesteden aan een jachtmakelaar lijkt mooi, maar heeft ook nadelen: de jachtmakelaar houdt een deel van de winst, waardoor je minder opbrengst hebt van de verkoop van je boot. Tegelijkertijd blijf je tijdens het verkoopproces verantwoordelijk voor de vaste lasten die jouw boot met zich meebrengt. Je leest alles over het boot verkopen via een jachtmakelaar hier (interne link).

Verkoop je boot aan ContantGeldVoorJeBoot.nl

Je boot wil je natuurlijk snel en veilig verkopen voor een goede prijs. Daar kan ContantGeldVoorJeBoot.nl je bij helpen! Wij kopen direct jouw boot op, waardoor je zelf niet aan de slag hoeft met advertenties en ook geen commissie afdraagt aan een jachtmakelaar. Zo bespaar je tijd en geld! Wil jij snel je boot verkopen? Meld binnen één minuut jouw boot aan en ontvang binnen 24 uur al een serieus bod. 

Snel van je boot af?

Als je hebt besloten om je boot te verkopen, wil je dit het liefst zo snel mogelijk doen. Een goede manier om snel je boot te verkopen is door je boot aan te bieden aan een opkoper zoals ContantGeldVoorJeBoot.nl. Bij ons kun je binnen één minuut kun je boot aanbieden op onze website. Binnen 24 uur ontvang je van ons een goed en serieus bod. Als je akkoord gaat, kunnen we binnen 5 werkdagen langskomen om de boot te bekijken en kunnen we hem, indien gewenst, zelfs direct meenemen. Direct snel jouw boot verkopen? Meld je boot dan nu aan!

verkoop je boot met contract

Meld je boot binnen 1 minuut aan

Wij kunnen met afmetingen, eigenschappen, foto’s, aanvullende informatie en onze kennis van de markt snel een mooi bod doen.

snel geld voor je boot

Binnen 24 uur een eerlijk bod

Lang wachten op een antwoord hoeft niet. Wij zorgen binnen 24 uur voor een serieus bod. We doen je een gratis voorstel.

betrouwbare boot inkoper

Bezichtigen en ondertekenen

Daarna komen we persoonlijk bij de klant langs voor een bezichtiging en eventuele overdracht. Daar betaal je niks extra voor.

5 onderscheidende kenmerken om ons je zaken te laten regelen