fbpx
boot verkopen

Veilig je boot verkopen voor een goede prijs?

Je boot verkopen vanuit Gouda

Sta je op het punt je boot te verkopen vanuit Gouda, maar kun je wel een beetje hulp gebruiken? Geen probleem! Wij van ContantGeldVoorJeBoot.nl zijn er voor je. Door middel van ons stappenplan heb jij binnen de kortste keren je boot verkocht. 

Wie is ContantGeldVoorJeBoot.nl?

ContantGeldVoorJeBoot.nl is één van de grootste inkoop en verkoop bedrijven van boten in de omgeving van Gouda. We hebben jarenlange kennis van en ervaring met het verkopen van boten. Op die manier kunnen we jou helpen om snel en gemakkelijk je boot te verkopen. ContantGeldVoorJeBoot.nl staat daarnaast voor veiligheid en zekerheid en we bieden een eerlijke prijs voor je boot. Geen geld afdragen aan een jachtmakelaar dus als jij je boot wilt verkopen!

Je boot verkopen vanuit Gouda, hoe dan?

Je kunt snel en gemakkelijk je boot verkopen vanuit Gouda via ContantGeldVoorJeBoot.nl. Je hoeft alleen maar je boot aan te melden via het aanmeldformulier. In dit aanmeldformulier vermeld je alle belangrijke informatie over je boot. Wat voor type is het, welk merk en van welk materiaal is de boot gemaakt bijvoorbeeld. Upload ook een paar duidelijke foto’s. Binnen 24 uur doen wij een bod op je boot. Wanneer je het eens met het bod maken we een afspraak om langs te komen. Zo weet je even wie wij zijn en kunnen wij de boot bekijken. We sluiten een koopovereenkomst, als van beide kanten alles goed is en goed voelt. We betalen je direct contant of maken het geld direct naar je over. We kunnen de boot direct meenemen, of we plannen een moment om de boot op te komen halen. We proberen dit altijd binnen vijf dagen te doen.

Goed om te weten: het hele proces is voor gratis. Door onze ervaring weten we al snel of een boot goed is en kunnen zonder moeite een nieuwe eigenaar vinden voor de boot, het enige wat we doen is het verkopen van je boot gemakkelijk maken voor jou! Door je boot te verkopen via ContantGeldVoorJeBoot.nl heb jij niet steeds onbekenden over de vloer en ben je vrij van al het geregel dat bij het verkopen van een boot komt kijken.

Alle typen boten verkopen via contantgeldvoorjeboot.nl

Welke boot je ook vanuit Gouda wilt verkopen, contantgeldvoorjeboot.nl is er altijd om je te helpen. Juist het brede scala aan boten zorgt ervoor dat er voor iedereen een boot is die bij hem of haar past. Dus of je nu je sportcruiser of je vis consoleboot wil verkopen, bij ons kun je altijd terecht.

verkoop je boot met contract

Meld je boot binnen 1 minuut aan

Wij kunnen met afmetingen, eigenschappen, foto’s, aanvullende informatie en onze kennis van de markt snel een mooi bod doen.

snel geld voor je boot

Binnen 24 uur een eerlijk bod

Lang wachten op een antwoord hoeft niet. Wij zorgen binnen 24 uur voor een serieus bod. We doen je een gratis voorstel.

betrouwbare boot inkoper

Bezichtigen en ondertekenen

Daarna komen we persoonlijk bij de klant langs voor een bezichtiging en eventuele overdracht. Daar betaal je niks extra voor.

5 onderscheidende kenmerken om ons je zaken te laten regelen