fbpx
boot verkopen

Veilig je boot verkopen voor een goede prijs?

Boot verkopen in Friesland

Wil jij jouw boot verkopen in Friesland? Omdat je er woont, of omdat je boot er ligt? Wij zijn landelijk actief en komen je boot gratis ophalen als je hem aan ons verkoopt. ContantGeldVoorJeBoot.nl heeft jarenlange ervaring in het kopen van boten en kan snel handelen. Als je je boot bij ons aanbiedt, ontvang je al binnen 24 uur een goed en serieus bod. Komen we overeen? Dan maken we een afspraak om jouw boot in Friesland te bekijken. Als je boot voldoet aan de beschrijvingen sluiten we een koopovereenkomst en komen we jouw boot ophalen uit Friesland, gewoon gratis.

Sloep verkopen Friesland

Of je nu een kruiser, motorboot, zeilboot of een sloep wilt verkopen in Friesland, wij kopen verschillende soorten boten in. Geen gedoe met adverteren en bezichtigen, geen commissie afdragen aan een jachtmakelaar en vooral snel, veilig en voor een goede prijs je sloep verkopen? Wij hebben jarenlange ervaring in de botenmarkt en veel kennis van sloepen, waardoor we in staat zijn om snel een goed en eerlijk bod uit te brengen op jouw boot. 

Boot verkopen via makelaar

Als je je boot wilt verkopen in Friesland kun je dat doen met behulp van een makelaar speciaal voor boten. Dit wordt ook wel een jachtmakelaar genoemd. Dit lijkt mooi, maar er zitten flink wat nadelen aan het inschakelen van een jachtmakelaar voor de verkoop van je boot. Zo houdt een jachtmakelaar een deel van de winst of betaal je een bepaalde commissie en kan het lang duren voordat jouw boot verkocht is. In de tussentijd lopen de vaste lasten voor de boot gewoon door, daarom is het verkopen van je boot via een makelaar niet altijd het meest rendabel. 

Snel van je boot af? 

Als je de beslissing hebt gemaakt om je boot te verkopen, dan wil je ook snel van je boot af. De beste manier om snel je boot te verkopen is door je boot aan te bieden aan een opkoper zoals ContantGeldVoorJeBoot.nl. Binnen één minuut kun je je boot aanbieden op onze website en binnen 24 uur doen we jou een goed en serieus bod. Als je akkoord gaat, kunnen we binnen 5 werkdagen langskomen om de boot te bekijken en kunnen we hem, indien gewenst, zelfs direct meenemen. Meer weten over het snel verkopen van je boot? Je leest het in onze blog! (interne link)

verkoop je boot met contract

Meld je boot binnen 1 minuut aan

Wij kunnen met afmetingen, eigenschappen, foto’s, aanvullende informatie en onze kennis van de markt snel een mooi bod doen.

snel geld voor je boot

Binnen 24 uur een eerlijk bod

Lang wachten op een antwoord hoeft niet. Wij zorgen binnen 24 uur voor een serieus bod. We doen je een gratis voorstel.

betrouwbare boot inkoper

Bezichtigen en ondertekenen

Daarna komen we persoonlijk bij de klant langs voor een bezichtiging en eventuele overdracht. Daar betaal je niks extra voor.

5 onderscheidende kenmerken om ons je zaken te laten regelen