fbpx
boot verkopen

Veilig je boot verkopen voor een goede prijs?

Je boot verkopen vanuit Dordrecht

Wil jij je boot verkopen vanuit Dordrecht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Via ContantGeldVoorJeBoot.nl nemen we je al het geregel uit handen en heb je je boot binnen de kortste keren verkocht. Hoe we dat doen lees je hier!

Je boot verkopen vanuit Dordrecht, hoe werkt dat?

Je kunt kiezen voor een jachtmakelaar, wat veel geld kost. Geld besparen? Dan kun je natuurlijk deze tips opvolgen die je helpen om zelf je boot te verkopen vanuit Dordrecht. Maar het kan ook makkelijker en sneller! Door je boot aan te melden op onze website, heb je je boot binnen no-time zonder al te veel gedoe verkocht.

In het kort gaat het als volgt:

  1. Via het aanmeldformulier op de website, kun je je boot aanmelden. Geef hierbij aan om wat voor soort boot het gaat, hoe oud de boot is, welk merk de boot is en meer relevante informatie. Upload ook een aantal duidelijke foto’s.
  2. Binnen een dag doen wij een goed bod op je boot. Als je het eens bent met het bod dat wij hebben gedaan, maken we een afspraak om bij je langs te komen en de boot te bekijken. Zo kan jij ook even met ons kennis maken. Als alles in orde is voor beide partijen, sluiten we een deal!
  3. We doen dan de betaling direct contant of maken het naar je over. We nemen de boot dan direct mee, of halen hem later op.

Welk type boot verkopen vanuit Dordrecht?

Of je nu een sloep wil aanmelden of een speedboot, het kan allemaal. Er zijn zoveel mensen met verschillende wensen, dus we weten zeker dat we hoe dan ook een goede nieuwe eigenaar voor de boot zullen vinden.

We bieden je een eerlijke prijs op basis van de staat, de leeftijd en de grootte van de boot. Of de boot nu oud, nieuw, groot of klein is, dat maakt voor ons niet uit. We hebben ook geen voorkeur voor merken.

Snel, gemakkelijk en veilig

Zoals je ziet is het verkopen van je boot vanuit Dordrecht helemaal niet zo lastig. Via ContantGeldVoorJeBoot.nl is het snel en gemakkelijk geregeld, het enige wat je hoeft te doen is je boot aanmelden via de site.

Toch nog wat vragen of wil je ons eerst even gesproken hebben? Neem een kijkje op onze contactpagina en vul het contactformulier in en daarnaast kan je ons ook gerust even bellen!

verkoop je boot met contract

Meld je boot binnen 1 minuut aan

Wij kunnen met afmetingen, eigenschappen, foto’s, aanvullende informatie en onze kennis van de markt snel een mooi bod doen.

snel geld voor je boot

Binnen 24 uur een eerlijk bod

Lang wachten op een antwoord hoeft niet. Wij zorgen binnen 24 uur voor een serieus bod. We doen je een gratis voorstel.

betrouwbare boot inkoper

Bezichtigen en ondertekenen

Daarna komen we persoonlijk bij de klant langs voor een bezichtiging en eventuele overdracht. Daar betaal je niks extra voor.

5 onderscheidende kenmerken om ons je zaken te laten regelen