fbpx

Veilig je boot verkopen voor een goede prijs?

Je boot verkopen vanuit Den Haag

Door gebruik te maken van ContantGeldVoorJeBoot.nl kun je gemakkelijk en snel je boot verkopen vanuit Den Haag. Binnen een paar muisklikken heb je je boot aangemeld en al de volgende dag doen wij een goed bod. Zo heb je binnen een paar dagen je boot verkocht.

Hoe werkt het boot verkopen bij ContantGeldVoorJeBoot.nl?

In drie stappen kun je via ContantGeldVoorJeBoot.nl je boot verkopen vanuit Den Haag. Wil jij je boot verkopen vanuit Friesland, Amsterdam of Rotterdam? We zijn landelijk actief en komen dus ook op deze locaties! Geen gedoe met een jachtmakelaar of met het zelf verkopen van je boot? Volg dan onze stappen!

De stappen zijn als volgt:

  1. Vul alle gegevens in op deze pagina. De gegevens die je in moet vullen zijn bijvoorbeeld het merk van de boot, het type boot en de van wat voor materiaal de boot is gemaakt. Voeg ook een aantal goede foto’s toe, zodat we de boot goed kunnen bekijken.
  2. Binnen 24 uur doen wij een passend bod voor je boot. Accepteer je dit bod? Dan maken we een afspraak om de boot te komen bekijken.
  3. Als we beide tevreden zijn, sluiten we een overeenkomst. We kunnen dezelfde dag de boot nog meenemen, of deze op een later tijdstip ophalen. Betalen doen we contant of we maken het geld naar je over.

Snel en gemakkelijk je boot verkopen

Via ContantGeldVoorJeBoot.nl kun je dus snel, gemakkelijk en met zekerheid je boot verkopen vanuit Den Haag. En dat ook nog eens tegen een eerlijke prijs. We zijn een van de grootste bedrijven in de inkoop en verkoop van boten in de regio Den Haag. Door onze jarenlange ervaring weten we wat je boot waard is en kunnen we ook gemakkelijk een nieuwe eigenaar vinden. Wij nemen de boot van je over en zorgen voor de verdere verkoop.

Wat voor type boot je ook hebt, via ContantGeldVoorJeBoot.nl ben je er zeker van dat je je boot zult verkopen. Ook fijn, het gehele proces is gratis.

Eerst even kennis maken? Neem contact op via het contactformulier op onze website of bel of mail!

verkoop je boot met contract

Meld je boot binnen 1 minuut aan

Wij kunnen met afmetingen, eigenschappen, foto’s, aanvullende informatie en onze kennis van de markt snel een mooi bod doen.

snel geld voor je boot

Binnen 24 uur een eerlijk bod

Lang wachten op een antwoord hoeft niet. Wij zorgen binnen 24 uur voor een serieus bod. We doen je een gratis voorstel.

betrouwbare boot inkoper

Bezichtigen en ondertekenen

Daarna komen we persoonlijk bij de klant langs voor een bezichtiging en eventuele overdracht. Daar betaal je niks extra voor.

5 onderscheidende kenmerken om ons je zaken te laten regelen