fbpx
boot verkopen

Veilig je boot verkopen voor een goede prijs?

Je boot verkopen vanuit Breda

Wil je je boot verkopen vanuit Breda, maar kijk je een beetje op tegen de zaken die daar allemaal bij komen kijken? contantgeldvoorjeboot.nl helpt jou bij het verkopen van je boot. Je hoeft je boot alleen aan te melden op de website, dan doen wij de rest! Jij hoeft je niet bezig te houden met bezichtigingen en onderhandelingen over de prijs, dat doen wij voor je. 

Wie is contantgeldvoorjeboot.nl?

Contantgeldvoorjeboot.nl is één van de grootste inkoop en verkoop bedrijven van boten in de omgeving van Breda. Door onze jarenlange ervaring met het verkopen van boten, kunnen we jou helpen bij het verkopen van jouw boot. Snel, gemakkelijk en zekerheid is waar wij voor staan. Zo bespaar je je veel tijd en hoef je ook geen deel van de opbrengst af te dragen aan een jachtmakelaar. Weten hoe jij snel je boot verkoopt? Je leest het hier!

Je boot verkopen vanuit Breda, hoe dan?

Je boot verkopen vanuit Breda via contantgeldvoorjeboot.nl is heel gemakkelijk. Vul eerst alle gegevens van de boot in op deze pagina. Denk hierbij aan het type boot, het merk en de leeftijd van de boot. Plaats er ook een paar duidelijke foto’s bij.

Binnen een dag doen wij een goed bod op je boot. Stem je met dat bod in, dan nemen we telefonisch contact met je op om een afspraak te plannen. Tijdens die afspraak kunnen de de boot even bekijken en alle belangrijke informatie even met je doornemen. Komt de boot overeen met de informatie in het aanmeldformulier en voelt het ook voor jou goed? Dan sluiten we een koopovereenkomst.

We kunnen de boot direct meenemen, of een ander moment afspreken waarop wij de boot komen halen. Betalen doen we contant of we maken het geld naar je over. Zo weet je zeker dat je een eerlijke prijs krijgt en ook zeker weten het geld ontvangt.

Goed om te weten

Het is goed om te weten dat het verkopen van je boot via contantgeldvoorjeboot.nl helemaal gratis is. Geen addertjes onder het gras, of kleine lettertjes.

Daarnaast is het goed om te weten dat alle boten kunnen worden aangemeld. Voor elke boot vinden we weer een nieuwe geschikte eigenaar. Twijfel dus niet of jouw boot wel geschikt is om via ons te verkopen.

Mocht je nog vragen hebben, dan kan je contact met ons opnemen via het contactformulier op de site. Maar je mag ons ook gewoon even bellen op +31 (0) 10 3211556 of mailen op info@contantgeldvoorjeboot.nl.

verkoop je boot met contract

Meld je boot binnen 1 minuut aan

Wij kunnen met afmetingen, eigenschappen, foto’s, aanvullende informatie en onze kennis van de markt snel een mooi bod doen.

snel geld voor je boot

Binnen 24 uur een eerlijk bod

Lang wachten op een antwoord hoeft niet. Wij zorgen binnen 24 uur voor een serieus bod. We doen je een gratis voorstel.

betrouwbare boot inkoper

Bezichtigen en ondertekenen

Daarna komen we persoonlijk bij de klant langs voor een bezichtiging en eventuele overdracht. Daar betaal je niks extra voor.

5 onderscheidende kenmerken om ons je zaken te laten regelen