boot verkopen leeuwarden

Veilig je boot verkopen voor een goede prijs?

Je boot verkopen vanuit Amsterdam

Heb je jarenlang met plezier door de Amsterdamse grachten gevaren met je eigen boot, maar ben je nu toch van plan om je boot te verkopen vanuit Amsterdam? Bij ons ben je aan het juiste adres. 

Wie is contantgeldvoorjeboot.nl?

Contantgeldvoorjeboot.nl is één van de grootste inkoop en verkoop bedrijven van boten. We hebben jarenlange ervaring met het inkopen en verkopen van boten. Met de kennis die we de afgelopen jaren hebben opgedaan en de inzichten in de markt, kunnen we jou helpen bij het verkopen van jouw boot. We staan voor snel, gemakkelijk en zekerheid.

Je boot verkopen vanuit Amsterdam

Je kunt gemakkelijk en snel je boot verkopen vanuit Amsterdam via contantgeldvoorjeboot.nl. Het proces bestaat uit de volgende drie stappen:

  1. Vul alle informatie over je boot in op deze pagina. We vragen informatie omtrent het type boot, het merk en welke motor erin zit. Upload ook een aantal duidelijk foto’s! Op die manier kunnen we de boot goed bekijken. Het maakt niet uit wat voor boot je wil verkopen. Groot, klein, speedboot of sloep, alles is welkom.
  2. We doen binnen 24 uur een passend en goed bod voor je boot. Ben je het eens met het bod? Dan nemen we contact met je op om een afspraak te maken.
  3. We komen langs om kennis te maken en de boot te bekijken. Komt deze overeen met het aanmeldformulier en komen we samen uit de overige zaken? Dan sluiten we een overeenkomst. We kunnen de boot direct meenemen, of later ophalen. Betalen doen we contant of we maken het geld naar je over. Zo ben je zeker van je geld!

Heb je nog vragen of wil je ons eerst even spreken? Dat kan! Vul het contactformulier in op onze website of bel of mail!

verkoop je boot met contract

Meld je boot binnen 1 minuut aan

Wij kunnen met afmetingen, eigenschappen, foto’s, aanvullende informatie en onze kennis van de markt snel een mooi bod doen.

snel geld voor je boot

Binnen 24 uur een eerlijk bod

Lang wachten op een antwoord hoeft niet. Wij zorgen binnen 24 uur voor een serieus bod. We doen je een gratis voorstel.

betrouwbare boot inkoper

Bezichtigen en ondertekenen

Daarna komen we persoonlijk bij de klant langs voor een bezichtiging en eventuele overdracht. Daar betaal je niks extra voor.

5 onderscheidende kenmerken om ons je zaken te laten regelen

Menu