fbpx

Veilig je boot verkopen voor een goede prijs?

Je boot verkopen in Amsterdam

Heb je jarenlang met plezier door de Amsterdamse grachten gevaren met je eigen boot, maar ben je nu toch van plan om je boot te verkopen in Amsterdam? Bij ons ben je aan het juiste adres. 

Wie is ContantGeldVoorJeBoot.nl?

Contantgeldvoorjeboot.nl is één van de grootste inkoop en verkoop bedrijven van boten. We hebben jarenlange ervaring met het inkopen en verkopen van boten. Met de kennis die we de afgelopen jaren hebben opgedaan en de inzichten in de markt, kunnen we jou helpen bij het verkopen van jouw boot. We staan voor snel, gemakkelijk en zekerheid. Wij zijn lokaal gevestigd in de Randstad, maar om je boot te verkopen hoef je niet naar ons toe te komen. We zijn landelijk actief en komen naar jou toe in Amsterdam als je je boot aan ons wilt verkopen. Indien gewenst nemen we je boot direct mee als we komen bezichtigen, zodat je in één klap je boot kunt verkopen in Amsterdam. Ben jij benieuwd naar onze service? Bied dan nu binnen één minuut je boot aan via ons formulier en ontvang binnen 24 uur een goed en serieus bod.

Zet je boot te koop Amsterdam

Zet jij een boot te koop in Amsterdam? Dan kun je drie dingen doen: zelf aan de slag met advertenties op Marktplaats, uitbesteden aan een jachtmakelaar of snel en veilig voor een goede prijs je boot verkopen aan een opkoper zoals ContantGeldVoorJeBoot.nl. Het zelf verkopen van je boot is een tijdrovende klus, denk alleen al aan het maken van de advertentie, het reageren op geïnteresseerden en het plannen en faciliteren van bezichtigingen.

Het uitbesteden aan een jachtmakelaar kent ook zijn nadelen: de jachtmakelaar houdt een deel van de winst, waardoor je minder opbrengst hebt van de verkoop van je boot, maar wel tijdens het verkoopproces verantwoordelijk bent voor de vaste lasten die jouw boot met zich meebrengt. Je wilt je boot natuurlijk snel en veilig verkopen voor een goede prijs. Daar kan ContantGeldVoorJeBoot.nl je bij helpen! Wij kopen direct jouw boot op, zodat je niet langer hoeft te wachten en geen moeite hoeft te doen om een betrouwbare koper te vinden voor jouw boot. 

Tips om jouw boot te verkopen

Zit jij er over na te denken om je boot te verkopen en ben je op zoek naar de beste boot verkopen tips? Met onze jarenlange ervaring en onze kennis van boten kopen en verkopen helpen we je graag op weg!

  • Tip 1: Zorg voor goede foto’s van je boot

Het cliché dat één foto meer zegt dan 1000 woorden, klopt helemaal. Door scherpe foto’s vanuit de juiste hoek toe te voegen, verkoopt jouw boot zichzelf al. 

  • Tip 2: Zet alle gegevens op een rijtje

Als je je boot wilt verkopen, zal de koper van alles willen weten. Afmetingen, indeling, bouwjaar, motor, materiaal; alles komt ter sprake. Maak het voor jezelf makkelijk en zet deze dingen alvast op een rijtje, zo kun je vragen gemakkelijk beantwoorden. 

  • Tip 3: Bied je boot bij ons aan

Advertenties plaatsen op Marktplaats, bezichtigingen faciliteren en eindeloos bellen, mailen of appen met gegadigden: het verkopen van je boot gaat niet over rozen. Als jij gemakkelijk en snel je boot wilt verkopen voor een goede prijs, kun je het beste je boot bij ons aanbieden. Binnen een minuut heb jij je boot aangemeld, waarna wij binnen 24 uur jou voorzien van een goed en eerlijk bod. En dat allemaal zonder gedoe. Zo wil je je boot toch verkopen?

Snel je boot verkopen

Als je hebt besloten om je boot te verkopen, wil je dit het liefst zo snel mogelijk doen. Wil jij weten wat de snelste manier is om je boot te verkopen, met het minste gedoe en de meeste zekerheid? Wij vertellen je graag hoe jij zo snel mogelijk jouw boot kunt verkopen! Een goede manier om snel je boot te verkopen is door je boot aan te bieden aan een opkoper zoals ContantGeldVoorJeBoot.nl. Bij ons kun je binnen één minuut kun je boot aanbieden op onze website. Binnen 24 uur ontvang je van ons een goed en serieus bod. Als je akkoord gaat, kunnen we binnen 5 werkdagen langskomen om de boot te bekijken en kunnen we hem, indien gewenst, zelfs direct meenemen. Direct snel jouw boot verkopen? Meld je boot dan nu aan!

verkoop je boot met contract

Meld je boot binnen 1 minuut aan

Wij kunnen met afmetingen, eigenschappen, foto’s, aanvullende informatie en onze kennis van de markt snel een mooi bod doen.

snel geld voor je boot

Binnen 24 uur een eerlijk bod

Lang wachten op een antwoord hoeft niet. Wij zorgen binnen 24 uur voor een serieus bod. We doen je een gratis voorstel.

betrouwbare boot inkoper

Bezichtigen en ondertekenen

Daarna komen we persoonlijk bij de klant langs voor een bezichtiging en eventuele overdracht. Daar betaal je niks extra voor.

5 onderscheidende kenmerken om ons je zaken te laten regelen