NL | DE | EN

Boot verkopen

Wil je jouw boot verkopen en er direct een goede prijs voor ontvangen? Dat kan via Boot verkopen. Zet je boot snel en eenvoudig te koop via het formulier op onze website en je ontvangt binnen 24 uur een serieus bod. Wij komen bij je langs voor een bezichtiging en uiteraard ontvang je van ons bij het verkopen van je boot een officiële koopovereenkomst. Snel, betrouwbaar en ook nog eens zonder verdere verplichtingen.

Direct een goede prijs

Heb je snel geld nodig omdat je een andere droomboot wil kopen? Of wil je gewoon snel alles geregeld hebben? Bijvoorbeeld omdat je de boot van een familielid hebt geërfd en je niet goed weet wat je er mee moet? Geen punt! Je zet jouw boot supersnel te koop door het invullen van een eenvoudig formulier en binnen vijf werkdagen komen we je boot bekijken, kopen en ook nog eens ophalen. Wij bieden je een goede prijs en betalen per bank of indien gewenst ook contant.

boot verkopen

Veilig en betrouwbaar

Als je kiest voor je boot verkopen via ConantGeldVoorJeBoot.nl dan kies je voor een betrouwbare manier om snel geld te verdienen met jouw motorkruiser, speedboot of sloep. Zo kun je van het geld bijvoorbeeld snel jouw droomboot kopen of lekker op vakantie gaan. Ook bespaar je door de snelle afhandeling veel geld aan liggeld en verzekeringspremies. Al ruim zes jaar zorgen we voor tevreden klanten door onze betrouwbare en accurate werkwijze. Zo werken we altijd bij het verkopen van de boten altijd met een officiële koopovereenkomst. Zo heb jij alle afspraken altijd helder op papier staan. Bovendien zit je na de verkoop nergens meer aan vast en ben je achteraf niet meer aansprakelijk voor eventuele gebreken aan de boot.

Genoeg redenen om jouw boot via ons te verkopen. Wanneer vaar jij uit?Nu je boot aanbieden


Staat je (boot)advertentie al online?
Vul dan hieronder de link in waar je boot te koop staat.

(Bijv. link van Marktplaats, Speurders o.i.d.)Al 11 jaar tevreden klanten

Al meer dan 11 jaar lang kopen wij boten van mensen die snel een goede prijs voor hun boot willen. Bekijk hier wat zij van onze service en kwaliteit vinden.

Tip een boot actie!

Weet je een motorkruiser, speedboot, sportboot, sportcruiser, sloep, rubberboot of een visconsole te koop staan?

Geef het door en ontvang bij een succesvolle tip €100,-.

Tip een boot, ontvang €100,-

Delen met je vrienden

7