fbpx

Boot verkoop Nieuws

Boot snel verkopen?

Wil je de boot snel en gemakkelijk verkopen? Dat kan bij Contantgeldvoorjeboot. Je bespaart hierdoor tijd, zorgen en advertentiekosten. De boot verkopen is in een paar stappen geregeld en binnen een week is de boot betaald en gehaald.

Boot snel verkopen

Boot aanbieden

Het verkopen van je boot werkt eenvoudig. Wij werken met een duidelijke en eerlijke werkwijze, zodat je direct weet waar je aan toe bent. In een paar stappen bied je de boot aan. Aan de hand van foto’s en een duidelijke omschrijving van de boot krijg je een bod op het schip. Bij akkoord maken wij een afspraak voor een bezichtiging en handelen het verkooptraject zorgvuldig af.

Werkwijze hoe je de boot verkoopt

  1. Gebruik foto’s van de boot

   Contantgeldvoorjeboot werkt met een aanbodformulier op de website hierin kan je meerdere foto’s toevoegen. Foto’s zijn belangrijk aangezien dit een beeld geeft over de staat en hoe het schip eruitziet.

  1. Informatie van de boot

   Je hoeft geen advertentie te maken van je boot. In slechts een paar minuten omschrijf je de boot duidelijk. Op het aanbodformulier wordt er gewerkt met invulvelden. Dit maakt het voor jou als verkoper makkelijk om de boot aan te bieden. Denk aan type/merk boot, jaartal, indeling van het schip en type motor met de draaiuren.

  1. Bod op de boot

   Aan de hand van de foto’s en de informatie van het schip die ingevuld zijn op het aanbodformulier krijg je binnen 24 uur een bod op je boot. Het aanbieden van de boot is vrijblijvend. Je hebt geen kosten. Wij taxeren de boot en komen met een prijs voor je boot. Als je akkoord bent met de prijs dan maken wij een afspraak om langs te komen.

  1. Bezichtiging van de boot

   Zijn beide partijen akkoord met het bod dan wordt er een afspraak gemaakt om het schip te bezichtigen. Een van de medewerkers van Contantgeldvoorjeboot komt langs om de boot te bekijken. Voldoet de boot aan de omschrijving dan handelen wij het verkoopproces af. Wij dragen zorg voor een vlotte afhandeling.

  1. Betaling

   Bij akkoord krijgt de verkopende partij een overeenkomst. Hierin stellen wij onder andere de datum van overdracht en de betaalgegevens vast zodat de betaling uitgevoerd wordt. Hierin staat ook aangegeven dat je niet aansprakelijk bent voor gebreken.

Wij van Contantgeldvoorjeboot.nl geven een goede prijs voor je boot. Werken met een deskundig team die jarenlang ervaring heeft.

Zeker zijn van snelle verkoop van de boot? Neem contact op voor een vrijblijvend bod.
Binnen 5 dagen is de verkoop van de boot afgehandeld. 

Boot verkopen in Rotterdam