fbpx

Boot verkoop Nieuws

Boot gekocht in de corona tijd en nu verkopen

Onder andere door corona, is het afgelopen jaar een druk watersportseizoen geweest. Veel mensen hebben vol enthousiasme een boot gekocht in de corona tijd. Heb jij ook een boot gekocht maar blijkt dit achteraf toch niet zo’n goede keuze geweest? Wij kopen je boot graag!

Snel je boot verkopen

Nieuwe watersporters

In de corona tijd hebben veel mensen een boot gekocht. Veel kopers zijn nieuwe watersporters, die een boot kochten omdat ze niet op vakantie konden of omdat ze veel thuis zaten. Daarnaast is het mooie weer van afgelopen zomer natuurlijk ook een versterkende factor.

Verkopen via Contantgeldvoorjeboot

Wij kunnen ons voorstellen dat dit niet voor iedereen een geslaagde aankoop blijkt te zijn geweest. Misschien heb je geen plaats voor winterstalling, of is het gewoon niet je ding; Wij begrijpen dat je dan graag op een gemakkelijke manier je boot weer verkoopt. Het kan ook zo zijn dat de boot je echter wel goed is bevallen, en je juist liever een grotere boot wil. Wij van Contantgeldvoorjeboot kopen je boot graag! Het voordeel van verkopen via Contantgeldvoorjeboot is dat er geen particulieren bij de boot komen, en je dus ook geen proefvaarten hoeft te doen met potentiële kopers.

De boot aanbieden

Wij kopen je boot in 3 gemakkelijke stappen. Via het inschrijfformulier op onze website kun je binnen 1 minuut je boot in onze databank uploaden. Zo krijgen we een goed beeld van wat je te koop aanbiedt. Binnen 24 uur komen wij vervolgens bij je terug met een bod. Komen we overeen, dan is de koop zo beklonken. Vervolgens maken we een afspraak om je boot te bekijken. Voldoet deze aan de beschrijvingen, dan sluiten we een koopovereenkomst. Zo kun je zonder zorgen voor een goede prijs je boot verkopen.

Contant 

Neem contact met ons op voor een snelle verkoop van de boot. Wij werken met een deskundig team, waar je op kan vertrouwen.