fbpx

Boot verkoop Nieuws

3 mooie vaarroutes in Nederland

Nederland is prachtig. De knusse steden en dorpjes, de vele prachtige natuur en natuurlijk het water. Nederland heeft 523 km kustlijn, maar niet alleen de zee is leuk voor een vakantie. Dat bewijst deze top 10 mooiste meren van Nederland.

3 mooie vaarroutes in Nederland

Contantgeldvoorjeboot geeft 3 vaarroutes in Nederland

Veel watersporters blijven thuis door het coronavirus en gaan genieten van de boot in eigen land. Vorig jaar hebben wij mooie dagen gehad om lekker met de boot weg te zijn.

3 mooie vaarroutes in Nederland

Ook nu is het heerlijk weer om met de boot te varen. Je pikt dan een zonnetje mee en kan lekker ontspannen. Contantgeldvoorjeboot.nl geeft 3 vaarroutes aan in Nederland.

1. Roermond, De Maasplassen

De Maasplassen is een uitgestrekt en aaneengesloten netwerk van grote en kleine plassen. Deze plassen zijn ontstaan door grindafgravingen. De Maasplassen heeft een oppervlakte van ruim 3000 hectare en is een enorm watersportgebied. Hier zijn ook veel aanlegmogelijkheden en mooie plekken om te vissen. Let op, je hebt wel een visvergunning nodig. Ook hier zijn volop huur mogelijkheden van boten. Vergeet de picknickmand niet mee te nemen.

2. Elfstedentocht

In Friesland, als er niet geschaatst wordt, kan je ook met de boot de Elfstedentocht varen. Je komt langs 11 leuke en mooie plaatsen. In elke plaats is wel iets te doen. Ook fijn als het wat frisser is. Genoeg te zien en te beleven. Vergeet niet het  Fries Oranjegebak te proeven.

3. Varen meerribbe- Wieden – Giethoorn

Deze vaarroute Meerribbe zorgt voor mooie vergezichten en prachtige natuur. Dit vaargebied heeft meerdere vaarroutes die mooi zijn. Kom je deze zomer niet in Giethoorn? Geen probleem in de winter is het ook leuk om Giethoorn te bezoeken en even lekker om te warmen in één van de vele restaurantjes aan het water. Nationaal Park De Weerribben kent eigenlijk iedereen, maar blijft elke keer mooi om te zien. Je komt tijdens het varen veel vogels en andere diersoorten tegen. Dit maakt het ook een mooi avontuur!

Boot huren

Heb je zin om te varen maar je hebt geen boot? Je kan ook een boot huren voor een dagje, weekend of weekje. Dit is helemaal niet zo gek want zo ontdek je ook een ander vaargebied.

Boot verkopen?

Varen kan onverwacht mooi zijn! Ga je niet meer varen of heb je een andere boot op het oog? Contantgeldvoorjeboot.nl koopt boten rechtstreeks in. Neem contact op om je boot direct te verkopen. Binnen een dag een bod op je boot.